Sisemööbel

Kvaliteetne ja luksuslik sisemööbel Belgiast

Passepartout

Nautige elu, nautige oma diivanit, nautige Passe Partouti,

See loosung oli meil 1998. aastal Passe Partouti käivitamisel ja mida rohkem oleme oma lugu edasi arendanud, seda rohkem väärtust loosung on saanud.
“Naudi” elu. Kas me kõik ei taha seda teha? Carpe diem: haara sellest päevast kinni. Nautige iga hetke, iga väikest õnne. Teine loosung, millesse me Passe Partoutis tõesti usume, on: „Ära vaata ainult seda, mida sul ei ole, vaid mõelge mõnikord sellele, mis teil juba on”.

Dôme Deco

Interjöörimärk Dôme Deco on spetsialiseerunud kosmopoliitsete interjöörikollektsioonide kujundamisele ja tootmisele. Teeme koostööd sisearhitektidega ja pakume oma tooteid ka hotellide, restoranide ja teiste avalike ruumide sisustamiseks.

Meie meeskond on läbi aastate kirglikult uurinud kõiki tootmisprotsessi detaile, alates esimestest visanditest kuni lõpptooteni. See kogemus võimaldab meil pakkuda terviklikku kontseptsiooni, millel on tugev identiteet.

Meie Dôme Deco eesmärk on inspireerida inimesi kogu nende isikliku elutee jooksul. Meeldejäävate elamuste loomine kosmopoliitsete interjöörikontseptsioonide kaudu kogu maailmas.